A Miskolci Vízmű fontos hibaelhárítása miatt csütörtökön jelentősen megváltozik a forgalmi rend

Megosztás

A Zsolcai kapu és a Hatvanötösök útja kereszteződésében számítsunk forgalomkorlátozásra, illetve nagyobb változásra a hiba elhárításáig.

A Miskolci Vízmű Kft. ez úton tájékoztatja a területen élő lakosokat és az arra közlekedő autósokat, hogy november 17-től, előreláthatólag november 25-ig bontással és hibaelhárítással járó munkálatok miatt, lezárásra kerül a Zsolcai kapu és a Hatvanötösök útja kereszteződésében a városba bevezető belső sáv és a forgalom a külső sávra szűkül.

A cég ezúton is felhívja az autósok figyelmét, hogy a Zsolcai kapu hibaelhárítással érintett szakaszán forgalomkorlátozásra számítsanak.

A társaság tájékoztatja az arra közlekedőket, hogy a hibaelhárítással érintett útszakaszról nem lehet jobbra kanyarodni – a Hatvanötösök útjára –, továbbá a Szendrey utcát csak a Szeles utca irányából lehet majd megközelíteni.

A javítások ideje alatt az ivóvíz szolgáltatásban időszakos vízhiányra lehet számítani. Az érintett lakók és az arra közlekedők szíves türelmét és megértését kéri a MIVÍZ Kft.

Kapcsolódó cikkek